Antrenamente

CrossFit este o metodologie de antrenament care combină complex și echilibrat efortul cardio-vascular, gimnastica și exercițiile cu greutăți.

Pentru că utilizăm mișcări variate și funcționale la intensitate ridicată, acest sport este unul solicitant, dar care îți aduce rezultate imediate.

Cum ne antrenăm?

Fiecare clasă de CrossFit este îndrumată de un antrenor care se va asigura că execuți corect mișcările, care te va încuraja și îți va răspunde la întrebări.

Nicio zi nu arată la fel pentru că îți pregătim antrenamente noi în fiecare săptămână, iar exercițiile pot fi modificate după abilitățile tale.

CrossFit este cu adevărat pentru oricine.

VREAU SĂ ÎNCERC GRATUIT

Structura Unei Clase de Grup

1) Warm Up

Fiecare oră începe cu o încălzire structurată de aproximativ 10 minute. Îți pregătești sistemul cardio-vascular, îți activezi musculatura și te asiguri ești îndeajuns de mobil.

2) Strenght & Skill

Urmează partea în care lucrăm mișcări complexe și ne focusăm atât pe tehnică cât și pe forță. De multe ori vei executa exerciții din weightlifting, genuflexiuni sau îndreptări.

3) The WOD

Cea mai intensă parte din antrenamentul tău este workout of the day sau antrenamentul zilei. Timp de 15-20 minute vei lucra la intensitate medie spre mare, contra-timp și fără pauze.

4) Cool Down & Stretching

Clasele se încheie cu câteva minute în care îți relaxezi mușchii și îți facilitezi recuperarea.
Nu sări peste acest pas dacă vrei să eviți accidentările și să te simți mai bine a doua zi.

Personal Training

De multe ori obiectivele tale se modifică, nu mai ai timp sau vrei să lucrezi individual la anumite puncte slabe.

Ședințele de Personal Training păstrează structura de bază a unei clase de CrossFit, dar îți oferă o experiență personalizată, flexibilitate și atenția completă a unui antrenor.

Suntem alături de tine pas cu pas să te educăm, să îți oferim sfaturi, dar și să ne asigurăm că ești motivat să progresezi. Opțional, echipa noastră îți poate oferi și consultanță nutrițională.

ABONAMENTE

CrossFit Fundamentals

Este esențial să începi acest sport cu o fundație puternică. Orice început poate fi o provocare, iar noi ne dorim să te simți informat și sigur pe tine. De aceea îți recomandăm abonamentul Fundamentals dacă ești la început de drum.

Am conceput acest pachet pentru a te iniția ușor în CrossFit, indiferent de nivelul tău de fitness sau vârsta pe care o ai.

În cele 4 săptămâni de program, ne vom asigura că ai reușit să înveți mișcările de bază și că te simți pregătit să treci la următorul nivel împreună cu clasele de grup.

ABONAMENTE

Un loc în care soliciți atât fizicul cât și psihicul. Perfect!

ClaudiaCrossFit Fabric Member

Ești pregătit să începi?

ÎNCEARCĂ O ȘEDINȚĂ GRATUITĂ